2012-09-25 15:09:42• hírek • (x)

Passion 4 Salsa: új táncterem nyílt Szatmárnémetiben

A szatmárnémeti Grand Mall ad otthont a Passion 4 Salsa tánciskola tanfolyamainak, melyek közel egy éve várják a latin táncok szerelmeseit. Újabban Break Dance és hastánc tanfolyamok is indulnak a tánciskolában.

Új táncterem várja Passion 4 Salsa tánciskola kezdő és haladó táncosait, illetve mindazokat, akik mostantól szeretnék elsajátítani a különféle tánclépéseket. Varga Monicától, a Passion 4 Salsa menedzserétől megtudtuk: az iskola nem csak tanfolyamokkal, hanem különféle partikkal, továbbképzésekkel, táncmaratonokkal és fesztiválokkal várja a mozogni vágyókat.

A latin táncok mellett újabban Break Dance tanfolyam indult Boci, a B-Element alapítótagja és a Médiabefutó II. helyezettje irányításával. A kurzus két részből, az Electric Boogie-ból és a Break Dance-ből áll, melyeket már 5-6 éves kortól elsajátíthatnak az érdeklődők. A kicsiket és nagyokat egyaránt hangulatos környezet, szakképzett és barátságos edző várja kedden és péntekenként 19 órától. Egy hónapra szóló bérlet ára 65 lej.

Elkezdődtek a tánciskola salsa kezdő, középhaladó és haladó tanfolyamai is, melynek keretében salsát, bachatát, ruedát, kizombát és cha-chát sajátíthatnak el a résztvevők. A pénteki és szombati órák hazai és kolozsvári oktatók - Félegyházi Réka, illetve Bogdan Cotiso Nistorica - irányításával zajlanak, és egy-egy táncmaratonra is sor kerül, melynek keretében egy nyolc edzőből álló csapattal, az AIRE táncosaival tanulhatnak a latin táncok szerelmesei.



Az órák keretében a tánclépések mellett a zeneelmélet alapjait is elsajátíthatják a résztvevők, szerdánként 19 órától pedig gyakorlónapon vehetnek részt, ahol kezdők és haladók együtt táncolhatnak és átismételhetik az órákon tanult lépéseket. A gyakorlóestre a belépőjegy ára 5 lej, míg egy felnőtt bérlet ára 80 lej, a diák bérlet 70 lejbe kerül.

A latin táncot tanulóknak különféle rendezvényeket is szervez a Passion 4 Salsa: hetente ingyenes latin bulik A Faraonban, tematikus partik és workshopok várják az érdeklődőket. A péntek esti tematikus partira 10 lej a belépőjegy, de ez teljes egészében lefogyasztható. Hamarosan megrendezésre kerül a Kizomba Weekend for Kizombies..., melynek keretében bachata és kizomba bulikat és workshopokat szerveznek.

Október 3-tól új tanfolyammal bővül a Passion 4 Salsa képzéseinek palettája. Az érdeklődők Sike Tünde irányításával sajátíthatják el a hastánc alap-mozdulatait, szerdánként 18.30 órától. Az intenzív képzéseket pedig egy Németországból érkező edző, Karácsony Julianna tartja. Az egy hónapra szóló hastánctanfolyam-bérlet 50 lejbe kerül.

A Passion 4 Salsa még várja a beiratkozni vágyókat kezdő, középhaladó és haladó tanfolyamaira! Jelentkezni a 0744-299-975-ös, vagy a 0730-538-590-ás telefonszámon lehet. További információk a tánciskola Facebook oldalán találhatóak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: